Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Life Balance – Nove tehnologije zdravlja i dugovečnosti

Life Balance je portabl wellness aparat koji je namenjen za korekciju i normalizaciju prirodnih biosistema: efikasnu kontrolu parazita, detoksikaciju tela i prevenciju mnogih obolenja.

Life Balance - Nove tehnologije zdravlja i dugovečnosti

Aparat transmituje elektromagnetne talase čija frekvencija je rezonantna sa frekvencijom različitih patogenih mikroorganizama tako da ih efikasno uništava. Najvažnije od svega, ovi elektromagnetni talasi su potpuno bezopasni i bezbedni za ljudski organizam, nemaju nikakave sporedne efekte i mogu ih koristiti svi ljudi bez obzira na starosno doba.

“Life Balance” dolazi sa 71 osnovnih programa (35 antiparazitnih programa, 35 harmonizujućih programa  i 1 opšti energetski program) a dodatni programi mogu biti download-ovani sa internet-a tako da harmonizuju vaš organizam i rešavaju konkretne zdravstvene probleme koji su otkriveni korišćenjem aparata za testiranje “Life Expert” ili “Life Profi”.

“Life Balance” aparat možete koristiti i bez aparata za testiranje, kao svoj lični terapeutski aparat ili kao aparat za celu porodicu.

Garancija na aparat je dve godine, a servis je obezbeđen u garantnom i van garantnog roka.

Kako se koristiti aparat “Life Balance” za tretman

Zadnja strana aparata treba da bude okrenuta prema telu ili da visi oko vrata, pričvršćena na pojas ili u džepu blizu organa koji tretiramo. Sa neinvazivnom,  bio-rezonantnom terapijom tretman je bezbolan.

Ovaj najsavremeniji prenosni aparat je idealan za upotrebu kod kuće. Lečenje se vrši u sesijama. Sesije su jednokratna upotreba određenog skupa programa. Ako je potrebno, možete obaviti nekoliko sesija dnevno ili kurs. Najveći rezultati se postižu sa terapijom kursa. Terapeutski skup programa (kompleksa) se pravi pojedinačno za svaku osobu.

Terapijski kurs je tipično 14-21 dana sa pauzom od 1-2 dana na kraju. Kada sprovodite postupke, pokušajte da ne radite teške fizičke poslove. U slučaju trovanja, akutne respiratorne virusne infekcije, gripa i drugih akutnih bolesti, preporučuje se tretman na sesijama svaka 2 sata dok se ne eliminišu simptomi bolesti i dok se ne postigne sveobuhvatno poboljšanje.

U slučaju da bolest predstavlja ozbiljnu opasnost po zdravlje, aparat treba strogo koristiti u skladu sa preporukama stručne osobe.

Sve proizvode sa sajta www.LifeBalanceWeb.com možete dobiti na kućnu adresu za Srbiju a za Beograd kako se dogovorimo.

Proizvode isporučujemo u Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Republici Srpskoj, Hrvatska, Makedoniji, Sloveniji i dr.

Proizvode  sa sajtawww.LifeBalanceWeb.com možete kupiti samo od distributera kompanije.
Pozovite već danas – 00 381 63 342 380