Life Expert Plus – Wellness klinika

“Life Expert Plus” je wellness uredjaj za dijagnostiku, kvantnu analizu, testiranje i korekciju prirodnih biosistema. Najsavremenija tehnologija za kontrolu i poboljšanje ljudskog zdravlja.

Ljudski organizam je prirodni sistem na koji deluju prirodni zakoni. Da bismo održavali zdravlje nužno je vratiti organizmu prirodan bioritam. Naš jedinstven koncept zdravlja definitivno pokazuje da ako prestanemo da trujemo naše telo, a istovremeno mu pružimo sve neophodno, to će omogućiti organizmu da se sam izleči.

U skladu sa rezultatima wellness dijagnostike u mogućnosti ste da dobijete preporuke šta i kako treba promeniti i primeniti da biste pomogli svom organizmu da se oporavi i da biste održavali dobro i kvalitetno psihofizičko zdravlje.

“Life Expert Plus” je wellness uredjaj koji omogućava biorezonantno skeniranje organizma, personalizovane terapijske programe i primenu individualne biorezonantne terapije. Uređaj omogućava odabir lekova, vitamina i hrane koja vama odgovara.

FUNKCIJE i MOGUĆNOSTI Life Expert Plus

 • BIOREZONANTNO SKENIRANJE ORGANIZMA
 • TESTIRANJE HRANE
 • TESTIRANJE SUPLEMENATA
 • INDEKS TELESNE MASE
 • BIOREZONANTNA TERAPIJA
 • AUTOKOMLEKSI
 • PROGRAMER

BIOREZONANTNO SKENIRANJE ORGANIZMA

Brza, bezbolna, pouzdana, udobna, neinvazivna i precizna provera stanja celog organizma, bez štetnih zračenja. Registruju se promene u elektromagnetnom polju i talasima čoveka i prekid informacija na ćelijskom nivou, mnogo pre pojave jasnih simptoma.

Analizom biorezonantnog skeniranja organizma kao celine ili njegovih odredjenih delova prikazuju se funkcionalne promene i abnormalnosti.

U kratkom vremenskom periodu, koliko traje snimanje i testiranje, dobija se  izveštaj baziran na skeniranju 47 sistema i organa u ljudskom telu. Ovaj izveštaj nam omogućava dobijanje kompletnih informacija o zdravstvenom stanju.

Izveštaj o zdravstvenom stanju:

Generalno stanje organizma

Dijagram

Dinamika

Projekcija

Kičma

Rangiranje

Disbalans sistema

Čakre

Aura

Moguće reakcije

Pretpostavljene promene

Biološka starost

Vitamini

Toksična opterećenja

Aminokiseline

Psihosomatika

Promenjena reaktivnost

Fitnes dijeta

Zodijak dijeta

TESTIRANJE HRANE

Testiranjem i analizom dejstva na organizam: hrane, pića i aditiva, odredjujemo lično podnošenje ili
nepodnošenje odredjenih namirnica.

Čovek teško može da poveže svoje tegobe sa unošenjem nekih namirnica. Nastavlja da se hrani na uobičajen način, sve dok organizam može da se izbori sa tegobama koje su posledica neadekvatne ishrane.

Intolerancija na hranu je ključ optimalne individualne ishrane! Testiranjem i analizom preko 500 namirnica, dobija se spisak namirnica i njihovo dejstvo na organizam.

Odabir namirnica

TESTIRANJE SUPLEMENATA

Zahvaljujući testiranju dejstva na organizam, efekat terapije moguće je predvideti i pre nego što se popije dodatak ishrani (suplement)! Ovim testiranjem se može predvideti kako će neki dodatak ishrani (suplement) ili bilo koji vid terapije, delovati na osobu pre njegove primene.

Testiranjem dodataka ishrani (suplemenata) odredjuje se individualna – ciljana terapija. Ako se suplement testira, terapija je efikasna. Ako se suplement ne testira, često terapija nije efikasna.

Testiranje suplemenata

INDEKS TELESNE MASE

Za odredjivanje indeksa telesne mase veoma je važan odnos visine i težine. Medjutim, idealna težina zavisi i od drugih faktora, kao što su: starosna dob, pol, tip figure, funkcionalno stanje organizma, izbalansirana ishrana, fizička aktivnost, itd.

Odredjivanjem Indeksa telesne mase dobijamo: listu disbalansa u organizmu i koje korekcije je potrebno uraditi na pojedinim organima i sistemima. Takodje dobijamo i kompleks individualnih frekvencija, koje možemo da prebacimo na lični terapeutski aparat “Life Balance” i primenimo kao ličnu terapiju.

Primenom biofrekventne terapije vrši se korekcija u funkcionisanju odredjenih organa i sistema
i pomaže nam da postignemo i održavamo poželjnu težinu.

Indeks telesne mase

BIOREZONANTNA TERAPIJA

Svaki organ ili sistem ima svoje specifične oscilatorne parametre. Kada se dogodi patologija, pojavljuju se segmenti disharmoničnih oscilacija (oscilacija bolesti) u našem telu. Ovi patološki segmenti počinju da povezuju ostala telesna tkiva i organe sa sobom i na taj način potiskuju segmente normalnih oscilacija (zdravih oscilacija).

Da bi se vratile prave oscilacije, dovoljno je vratiti oscilatornu pozadinu. Zbog toga se sprovodi kontaktna biorezonantna terapija (BRT).

Kako to radi?

Uzimaju se parametri signala testirane osobe, pa se u uredjaju “Life Expert Plus” odvija filtriranje tih signala (taj proces se naziva inverzija). Nakon toga, primenom BRT-a, disharmonične oscilacije nestaju, dok se normalne povećavaju. To se dešava, tako što ih mi putem elektroda šaljemo u telo. To pomaže telu da obnovi prirodne parametre homeostaze i poveća rezerve adaptacije.

Biorezonantna terapija

AUTOKOMPLEKSI

Kompleksi individualnih frekvencija se primenjuju preko ličnog terapeutskog aparata “Life Balance”.
Na osnovu biorezonantnog skeniranja organizma i dijagnostike dobija se automatski individualni kompleks biofrekvencija koji direktno utiče na ozdravljenje.

Individualne biofrekvencije, kojim delujemo na organizam, snimaju se na terapeutski aparat “Life Balance”. Wellness aparat “Life Balance” koristi se za korekciju i harmonizaciju prirodnih biosistema.

Autokompleksi

PROGRAMER

Kompleksi, tj. terapije napravljenje pomoću Programera  se primenjuju preko ličnog terapeutskog aparata “Life Balance”.

Programer sadrži različite komplekse biofrekvencija koje su grupisane u sledećim listama programa:

 • Antiparazitski
 • Terapeutski
 • Preporučeni kompleksi
 • Programi terapija stručnih timova
 • Ručno programiranje

Njihovim kombinovanjem moguće je napraviti preko par hiljada terapija. Kada se kreira odredjena terapija (kompleks biofrekvencija) na uredjaju “Life Expert Plus”, prebacuje se na lični terapeutski aparat „Life Balance“.

Programer

Preventiva je majka mudrosti. Mudrost nije lečiti bolest već sačuvati zdravlje. Preventiva podrazumeva razne aktivnosti i ponašanja kojima možemo preduprediti zdravstvene probleme i učiniti život kvalitetnijim i srećnijim. Naša misija je zdrav i srećan čovek! 

Kako naručiti aparate?

 • Za detaljnije informacije nazovite nas na: mob. +381 61 1356366 ili nas kontaktirajte na email: lifebalancewebwellness@gmail.com
 • Aparate možete naručiti i platiti online, preko linka: https://bpt-store.com/customer/account/create/sponsor/healthbalance
 • Aparati se mogu preuzeti direktno na kućnu adresu ili u prostorijama predstavništva (showroom): Srbija, Slovenija, Nemačka, Italija, Francuska,  Izrael, Rusija, USA, Ukrajina, Poljska, Španija, Grčka, Kipar, Turska,  Latvija, Litva, Kirgistan, Kazahstan.  
 • Garancija: Aparati imaju 2 godine garanciju. Servisiranje i reklamacije u predstavništvu (showroom), preko kojeg je kupljen aparat.
 • Sertifikati: Aparati imaju sve EU sertifikate.
 • Edukacija: Osnovna obuka i kontinuirana podrška za naše klijente i saradnike. Organizovana edukacija za wellness terapeute.
 • Poslovna prilika: Ako želite da postanete deo našeg tima registrujte se klikom na link: https://bc.businessprocess.biz/en/reg/registration?ref=healthbalance