Hidrogenizovana voda i Zdravlje

Hidrogenizovana voda je voda u koju se dodaje vodonik i tako se obogaćuje njena originalna forma. Vodonik neutrališe slobodne radikale u organizmu pa je ovo ogroman benefit u vidu antioksidansa koji ima brojna pozitivna dejstva na zdravlje.

Zaboravite na dosadašnje dileme o odabiru najbolje vode: sa mineralima, bez minerala, sa jodom, bez soli… odaberite uređaj Life Water za hidrogenizaciju vode koji našem telu dodaje vodonik, a to prija svim organima u našem telu i pozitivno deluje na zdravlje svake osobe.

Koja su pozitivna dejstva hidrogenizovane vode na zdravlje?

Ublažava efekte zračenja

Pošto uništava slobodne radikale, voda obogaćena vodonikom prija ljudima koji prolaze kroz terapiju zračenja i pomaže da se smire propratne tegobe: gubitak kose, mučnina, bol u glavi i problemi sa kožom. Ne šteti i pomaže bržem oporavku.

Podiže nivo energije

Podiže se nivo energije, smiruje upala i skraćuje period oporavka. Zbog toga je voda sa hidrogenom omiljeno piće svakog sportiste. Krv bolje cirkuliše pa se mišići i ligamenti lakše oporave.

Sprečava pojavu bolesti

Hidrogenizovana voda je antioksidans koji uništava slobodne radikale i sprečava oksidativni proces ćelija. Na ovaj način se mogu sprečiti bolesti koji su vezane za kardio-vaskularni sistem ili druge, teže koje se razvijaju u telu.

Ako se ispija u dužem periodu pomaže da se ubrza metabolizam i smanji gojaznost. To dovodi do kontrole mnogih bolesti poput visokog holesterola, visokog krvnog pritiska i dijabetesa tip-2.

Neka istraživanja kažu da voda sa hidrogenom pomaže dijabetičarima da imaju bolju kontrolu šećera i ređu pojavu hipoglikemije.

Pozitivno dejstvo na psihu

Iako posredno, dolazi i do pozitivnih zdravstvenih efekata na ublažavanje stresa i anksioznosti. 

Blagotvorno dejstvo na bubrege

Dokazano je da voda bogata hidrogenom pomaže kod različitih bolesti bubrega. Jak antioksidans pomaže da se bubrezi oporave, a bolest povuče. Naravno, voda je samo prateći deo terapije i nije zamena za nju, ali dokazano ima pozitivan zdravstveni efekat kod obolelih bubrega.

Eliksir mladosti

Hidrogenizovana voda je odličan anti-age tretman pa je pored ispijanja dobra i za hidriranje kože spolja. Ovi molekuli lakše prodiru kroz kožu, a moćni aparat Life Water ispušta visok sadržaj vodonika.

Svoj beauty ritual započnite sa čašom hidrogenizovane vode, a pošto je dnevna preporuka da se popije i do 2 L, antioksidansi će pokupiti toksine iz tela i izbaciti ih kroz mokraću.

To u praksi znači da se primenom hidrogenizovane vode dobija čista koža, jača kosa i nokti. Dokazano je da voda obogaćen vodonikom pomaže i kod ekcema i drugih kožnih oboljenja.

Jačanje imuniteta

Jak imunitet je rezultat više okolnosti, visokog unosa vitamina, dovoljno odmora, manje stresa, nizak nivo toksina i telo bez upala.

Kada se pije samo voda sa hidrogenom dolazi do postepenog poboljšanja na svim poljima što vodi ka jačem imunitetu. Podizanje imuniteta je jako važno tokom cele godine, kao i pred sezonu gripa i prehlada.

Žedni ste?

Utolite žeđ sa čašom vode obogaćenom vodonikom i svedočite kakve se promene u telu događaju!

Prvo ćete osetiti više energije, da vam san bolje prija i da imate više koncentracije tokom dana. Hrana se lakše vari, kilogrami se polako tope tokom dužeg perioda. 

Manje bubuljica i drugih nepravilnosti na koži, usporavanje procesa stvaranja bora će biti vidljivo nakon nekoliko nedelja upotrebe. Kosa je sjajnija, bujnija i manje opada, a nakon par meseci će biti jasno da izostaju uporne alergijske reakcije, ali i da se brže oporavite nakon prehlada.

Voda obogaćena vodonikom je izvor zdravlja i recept za dug životni vek!

Leave a Comment